Rewelacyjnie sprawdza się w przemysłowym zamrażaniu i podmrażaniu z zewnątrz produktów spożywczych
takich jak:
- hamburgery
- elementy z kurczaka
- elementy wieprzowe i wołowe
- szynki, boczki lub inne wyroby gotowe w batonach w celu zmrożenia powierzchni z zewnątrz dla lepszej jakości i prędkości plasterkowania
- pieczywo
- warzywa i owoce
Wysoka jakość wykonania według projektu spełniającego najbardziej rygorystyczne standardy higieny: łatwy dostęp w celu mycia do wszystkich przestrzeni wewnątrz, użycie stali nierdzewnej do produkcji większości elementów urządzenia, a także plastików zatwierdzonych do kontaktu z żywnością.
Jako medium wykorzystujemy freon lub amoniak - w mechanicznym układzie zamkniętym - jedna z najtańszych metod zamrażania z dostępnych na rynku.
zapytaj o więcej informacji na temat tego produktu
zadzwoń i zapytaj o więcej informacji
+ 48 506 468 864