Wybierz branżę

Piec przelotowy z uderzeniowym strumieniem gorącego powietrza UNITHERM RapidFlow

Pozwala na szybkie, jednoczesne gotowanie lub pieczenie dowolnego produktu - od całych kurczaków przez ciasta czy kisze, aż po produkty delikatesowe. RapidFlow jest wszechstronnym urządzeniem w zakresie temperatury do 350ºC.

 

Możliwości urządzenia:

Pieczenie, opiekanie, gotowanie na parze lub czynności skojarzone 

Regulacja: czasu, temperatury, wentylatora, kontrola wilgotności

Wiele niezależnych stref

Modułowy sysytem

Możliwość zastosowania wielu receptur

 

Rentowność i efektywność

Efektywne wykorzystanie energii

Minimalne przestoje

Wersja gazowa lub elektryczna

 

Czyszczenie i niezawodność:

Czyszczenie pasa w linii prostej

System C.I.P.

Nachylenie podłogi i odpływ

AMI, certyfikat CE

 
  • szynka pieczona z koscia.jpg
  • pieczona szynka.jpg
  • szynka pieczona.jpg
  • pieczona golonka.jpg
  • pieczona duza.jpg
  • golonka pieczona.jpg
  • piec rapidFlow.jpg
  • piec do zapiekania.jpg

 

 

 

 

 

zapytaj o więcej informacji na temat tego produktu

zadzwoń i zapytaj o więcej informacji

+ 48 506 468 864